Noordland team

Het team

Mikloos Knijff RT REV

Mikloos-KnijffNa jarenlang actief te zijn geweest als bedrijfsmakelaar / register taxateur in Emmen nam Mikloos in 2005 Noordland Makelaars over van Jan Brander. Mikloos startte zijn loopbaan in 1998 met een stage bij Noordland Makelaars.

In zijn carrière heeft Mikloos zeer uiteenlopende taxaties uitgevoerd. Van de bakkerij op de hoek tot grote fabriekscomplexen, van herontwikkelingslocaties tot beleggingsportefeuilles.
Mikloos heeft jarenlange ervaring in het adviseren over en het taxeren van commercieel vastgoed.

Esther IJtsma

Esther IJtsmaEsther IJtsma is sinds 1 juli 2018 allround-officemanager bij Noordland Taxaties. Ze heeft veel ervaring met het opstellen van overeenkomsten en kennis van fiscale zaken. In 2014 heeft Esther de bachelor Fiscaal Recht & Economie gehaald en is nu bezig met de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Deze opleiding verwacht ze in het voorjaar van 2019 af te ronden. Tijdens deze opleidingen heeft ze veel kennis opgedaan die goed van pas komt in de taxatiepraktijk.
Esther verzorgt het uitbrengen van de offertes en het uitwerken van taxatierapporten. Daarnaast verzorgt zij de financiële administratie en onderhoudt zij het contact met onze klanten.

 

Onze contactgegevens

Noordland Taxaties
Tolhûsleane 2
8401 GA Gorredijk 

0512 52 22 65
info@noordlandtaxaties.nl